Sayfalar

Powered By Blogger

9 Temmuz 2013 Salı

english home


ENGLİSH HOME ALIŞVERİŞİM


 Eylülün ilk haftası evleniyorum ve malum çeyiz hazırlamak zor zanaat.Incık cıncık her şey alınıyor yeni bir ev düzülüyor .Ben daha çok pastel tonlar severim ve aradığımı English home da buldum.Bir İngiliz değilim ama önceki hayatımı bilemiyorum:) Herşeyimi oradan aldım diyebilirim.
           
 Havlularımdan başlayayım yumuşacık rengarenk havlular ve bornoz aldım.Bambu ipinden yapılan ve yıkandıkça kendini yenileyen bir ipi var.Bambu Çin’de yetişiyor ve Türkiye’de elyafları iplik haline getiriliyor.
(Doğal ipliklerin hammaddesi olarak kullanılan bambu ağaçları, dilim dilim kesildikten sonra hamurlaştırılarak elyaf haline getiriliyor. Sonra elyaflarından ayrıştırılıyor ve çeşitli makinelerde teknik işlemlerden geçirilerek ipliğe dönüştürülüyor. Bu işlemler sırasında ipliklerin tamamen doğal ve saf kalmasına dikkat ediliyor)

Benim yüzüm çabuk tahriş olduğu için sert iplikli havluları kullanamıyorum.İki tanede eve aldım krem ve mor  şuan kullanıyorum tavsiye ederim.Resimlerini de paylaşmak istedim hepsini çekemedim.






bunları çeyizime kaldırdım:)onun haricinde nevresim takımı, askılık,battaniye,elbise kılıfı ve yine nevresim takımı :)ipin ucunu biraz kaçırdım ama indirim vardı ,ayrıca annemin aldığı perdeleri ve kırlentleri de saymadım daha..





Battaniyeleri de yumuşacık ve desenleri çok güzel yılbaşı içinde kırmızı geyikli battaniyeleri görmüştüm ama alamamıştım ama yine geyikli buldum ve aldım rengi kırmızı değil sadece:)






küçük kokulu mumları ve duş jellerini de çok beğendim.
renklerin uyumu beni benden alıyor.Liste çıkarmaya başladım eksik çok bitmez ama azaltılabilir:)Aldıklarımıda burdan paylaşırım yine:)

http://www.englishhome.com.tr/


İndirimde ürünler var burdan bakabilirsiniz..

0 yorum:

 
Blog Template by suckmylolly.com : Header Image by Roctopus