Sayfalar

Powered By Blogger

1 Şubat 2013 Cuma

BİR YUMAK AŞK


Bir Yumak Aşk
Heidi Betts romantizme sıcacık, modern ve seksi bir tat katıyor.

Olağanüstü, esprili bir kitap. Okurken kendinizi yüksek sesle kahkahalar atarken bulacaksınız. Müthiş bir çekişme, dumanı tüten sevişmeler


Hayran kaldım. Aslında romantik komedi okuyucusu sayılmam; ama bu kitabı okurken kendi kendime, yüksek sesle gülüp duruyordum. Gerçekten sevdim.

Heidi Betts, kaleme aldığı bu esprili, eğlendirici hikâye ile ayaklarınızı yerden kesecek. Bu kitap, bitirmeden uyumak istemeyeceğiniz kadar zevkli bir okuma sunuyor size.
Romance Reviews Today

Kadın, aldatıldığını düşünüp ilişkiye son veriyor.
Dikkatli olun beyler! Grace gibi kadınlar aldatılmayı asla, ama asla affetmez. Hele de karşısındaki erkek, nişanlısı ve şehrin yakışıklı, gözde sporcusu Zackary Hoolihansa. O, her şey bitti diye diretirken, haftalık örgü sınıfındaki arkadaşları ilişkisinin devam etmesi için ellerinden geleni yaparlar. Ama ihanet yüzünden çektiği kalp acısı bir türlü iyileşmez. Zackin masum olduğuna dair açıklamasını hiç tatmin edici bulmaz. Sonunda, Zack sakatlığıyla baş başa kalınca, Grace kendini onun bakıcılığını yaparken bulur.

Adamsa eşekten düşmüş karpuza dönüyor.
Diğer taraftan nişanlısının terk edişiyle psikolojisi altüst olan Zack, onu öyle özlüyordur ki, ne maçlara konsantre olabiliyor, ne de onunla nişanlanmadan önceki hızlı aşk hayatına dönebiliyordur. Otel odasındaki yatağına giren yabancı kadını bir türlü açıklayamamıştır. Kırık bir kalp ve sakatlanmış diziyle her şeyin bittiğine inanmak üzeredir. Eğer durum bir an önce düzelmezse sevdiği kadını, spor kariyerine devam etmesi için kritik olan eleme maçlarını ve her şeyi elinden kaçıracaktır.  

 İLGİNİZİ ÇEKİCEK BİR KİTAP :)

0 yorum:

 
Blog Template by suckmylolly.com : Header Image by Roctopus